Velkommen til VIF Springhold
 
Facebook Gruppen
Medlemsiden med bl.a billeder fra opvisninger 
 
Holdinddeling

Gymnastikforeningen er inde i en rigtig god udvikling, med et virkeligt stærkt træner-team, forbedrede fysiske rammer og ikke mindst motiverede og glade gymnaster.
Vi har forsøgt os med kompetenceinddeling på tværs af holdene, med det formål at kunne give den sikrest mulige undervisning til alle gymnaster og samtidig udfordre dem på deres respektive niveauer.
Det har dog vist sig at medføre udfordringer, som gymnastikudvalget ikke mener vores trænere/instruktører, kan være tjent med.
 
Med et stærkere træner-team, og de mange nye redskaber vi har fået, ser vi os nu i stand til at tilpasse aktiviteterne inden for hvert hold, og udfordre alle gymnasterne i sikre rammer. Vi går derfor tilbage til ren aldersinddeling på holdene, og samtidig ændrer vi lidt på navnene, for at understrege at børnene vil udvikle sig og blive udfordret på alle holdene.
 
  • Forældre barn: 2 – 3 år
  • Tons & Tummel: 4 – 5 år 
  • Spring 1: 6 – 8 år 
  • Spring 2: 9 år og opefter
 
Sommerspring vil være en samling af Spring 1 og Spring 2. Man fortsætter i vintersæsonen jf. alder
Aldersgrænsen går ved årsskiftet. Altså er dit barn f.eks. 5 år i dag, men fylder 6 i december, så skal barnet starte på spring 1. Fylder barnet 6 år i januar skal barnet gå på tons og tummel

På vegne af Gymnastikudvalget
Anne Louise Molbo Levisen
Ulrik Holm
Søren Skov Bording